Suradnja Podravke BiH i manifestacije Večernjakov pečata tradicionalno se nastavlja i ove godine. Ovogodišnji  14.  po redu, Večernjakov pečat bit će održan 26. ožujka u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Među 150 kandidata, prema izboru Večernjakovog pečata, su oni koji su napravili pothvat godine, koji su se istaknuli u humanosti, znanosti, sportu, kulturi, umjetnosti, zabavi, gospodarstvu i politici i kroz svoje zalaganje obilježili prošlu godinu i donijeli pozitivne promjene u bh. društvo i šire. Nagrade su podijeljene i u kategorijama regionalni lider i naše gore list.
Centralna

“Večernjakov pečat se kroz prethodne godine doista pokazao kao događaj koji je prepoznavao one ljudske, prave vrijednosti te odao priznanja osobama koje to zaslužuju. Pored tradicionalne suradnje na obostrano zadovoljstvo, mi u Podravki gajimo lijepe emocije i uvijek se trudimo pružiti podršku ovakvim događajima i inicijativama za ovakve događaje jer smatramo da se dobre, te korisne ideje koje animiraju društvo i čine život ljepšim trebaju podržavati što više, istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Mostar je ovom prilikom okupio najistaknutije osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta, kulture i svijeta zabave iz Bosne i Hercegovine, regije i Europe.