U slikovitom krajoliku Rame uskoro će izniknut novo trgovačko odredište - Prodajni centar Baković.

Radovi su u punom jeku te će uskoro postati nezaobilazno mjesto za kupovinu i druženje.

S površinom od 850 kvadratnih metara prodajni centar predstavljat će jedno od najvećih trgovačkih odredišta u Rami. Prostrani unutarnji prostor bit će dom trgovini, pekarni, mesnici, caffe slastičarni..., pružajući posjetiteljima jedinstveno iskustvo shoppinga.

U skladu s duhovnim temeljima regije, temelje budućeg prodajnog centra blagoslovio je fra Branko Malekinušić. Fra Branko je svojom prisutnošću i blagoslovom unio dodatnu dimenziju u ovaj projekt, naglašavajući važnost povezanosti materijalnog i duhovnog aspekta u izgradnji.

Prema riječima vlasnika Baković Prodajnog Centra, planirano je da se centar otvori do Uskrsa iduće godine.

"Naša vizija je stvoriti ne samo mjesto za kupovinu, već i prostor gdje će se ljudi okupljati i družiti. Iznimnu brigu posvetit ćemo svježim programima: mesnici, voću, pekarni, slasticama... U našem prodajnom centru planiramo zaposliti minimalno 15 djelatnika", istaknuo je vlasnik Zdenko Baković.

Budući da se Rama već ističe svojom prirodnom ljepotom i tradicijom, Baković Prodajni Centar dodatno će doprinijeti razvoju Rame. Očekuje se da će centar privući ne samo lokalne posjetitelje, već i turiste koji će željeti doživjeti jedinstvenu kombinaciju prirodnih čari i suvremenog shoppinga.