Jedan od najomiljenijih i najuspješnijih biznismena u BiH, Pero Gudelj ponovno se oženio. Izabranica njegovog srca je Ruža Marinković, Zeničanka koja je donedavno živjela u Njemačkoj, piše magazin Aura.

Vjenčali su se prije desetak dana daleko od očiju javnosti, nakon čega se Ruža morala vratiti za Njemačku.

U ponedjeljak je sletjela na sarajevski aerodrom. Dočekao je presretan i ushićen izabranik njenog srca Pero Gudelj. Umjesto u Zenicu, odnosno Vitez mladenci su se zaputili u hotel kod Ibre Mangafića. Uz pjesmu i veselje, slavilo se do zore.



Peri stižu čestitke sa svih strana. Između ostalih javila se i Kada Radetinac, sarajevska vidovnjakinja i iscjeliteljica, koja je još dok su se na Koševu borili za Perin život, najavila njegov oporavak, novu ljubav i svadbeno veselje.

Gudelj je dosta bezbolno riješio brakorazvodnu parnicu sa prethodnom suprugom Snježanom. Sve što je tražila, udovoljio joj je i poručuo joj 'Sretno ti bilo'. Njegova nova izabranica je prelijepa. Od Pere je mlađa desetak godina.

Uporedo sa ljubavnim životom, cvjeta i Perin biznis. Uskoro pokreće izgradnju novog FIS-ovog centra u Sarajevu, te u još nekoliko gradova u BiH.