Sinoć je u Zagrebu, na Kozari putu, došlo do krvoprolića u kojem je 43-godišnji Goran Knežević sjekirom napao bivšu ženu i jednoipogodišnje dijete. Od posljedica napada curica je preminula u jednoj zagrebačkoj bolnici, dok njena majka ima teške tjelesne povrede.

Knežević se nakon napada dao u bijeg pa je nedugo zatim stradao u prometnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici. Na njega je naletio kamion i usmrtio ga na mjestu. Kako saznaju hrvatski mediji, Goran Knežević je otprije poznat policiji zbog svog problematičnog ponašanja i pljački, zbog kojih je i bio u zatvoru.

Naime, 2009. godine u peteročlanoj grupi bio je osumnjičen za pljačku dvije pošte i pet automat-klubova, u kojima su zajedno uzeli milijun kuna. Pljačke su izvršavali maskirani, a zaposlenicima bi prijetili riječima, a u nekim pljačkama koristili su i pištolje. Novac i oružje koje su koristili nikad nisu pronađeni.

Knežević je državljanin BiH, čija je obitelj došla u Hrvatsku Dubicu iz Žepča, gdje su dugo živjeli. Otac mu je bio predsjednik općinskog odbora stranke HSP.