Početak 2021. godine za Optiku VID bio je ključan za dugo očekivanu promjenu imidža međutim to što se mijenjamo s vana, ne znači da smo odlučili zaboraviti ono što predstavlja našu optiku, a to je već duga tradicija, kvalitet i vjernost kupaca koja raste iz godine u godinu.

To što ostajemo vjerni tradiciji koju gradimo dugi niz godina znači upravo to da ne posustajemo u svojoj vodećoj poziciji optičke kuće te da vam donosimo još bolju ponudu svjetskih poznatih brandova sunčanih i dioptrijskih naočala. Upravo vođeni tom idejom i odlučili smo stanovnicima Gornjeg Vakufa-Uskoplja, svima dobro poznate tradicije pružiti najkvalitetniju uslugu naših oftalmologa i optičara uz ponudu poznatih-luksuznih brandova naočala.RAY BAN, ESPRIT, TOM TAILOR, LACOSTE, VOGUE, ARNNETE, LAURA BIAGIOTTI, BYBLOS, MASSIMO, ROMEO, AVANGLION, abOriginal,  brandovi su koji čine samo mali dio naše bogate ponude koja se proteže i do 500 raznovrsnih kako dioptrijskih tako i sunčanih naočala.Nastavno osvježenje naše je i promjena lokacije poslovnice koju od sada možete pronaći na adresi: BISTRIČKI PUT (preko puta Doma zdravlja). Ono što želimo istaknuti uz novu lokaciju je dizajn naše nove poslovnice. Moderan industrijski look  ne može ostati ne primjećen, a uz jednostavnost modernih polica naočale postaju glavni center peace.Povodom otvaranja Optike, u našoj poslovnici vas čeka čak nekoliko akcija u periodu od 16. do 30.11. 2021. godine:

•   Do 15% popusta na SVE SUNČANE NAOČALE

•   10% popusta na SVE KONTAKTNE LEĆE + POKLON IZNENAĐENJA

•   SPECIJALNA PONUDA  BLUE CAT: 10% popusta na sve  leće sa slojem Blue CAT

Osim popusta na sučane naočale poznatih svjetskih brandova i kontaktnih leća, akcija u dioptrijskom asortimanu je također produžena do kraja studenog.Nakon duže pauze vraćamo se još jači uz nikad bolju i luksuzniju ponudu naočala, i naravno u još ljepšem prostoru u kojem će vam naše uposlenice pružiti sve potrebne informacije.

Čekamo vas na novoj adresi: BISTRIČKI PUT.

Vaša OPTIKA VID Gornji Vakuf-Uskoplje.