Početak 2021. godine za Optiku VID bio je ključan za dugo očekivanu promjenu imidža međutim to što se mijenjamo s vana, ne znači da smo odlučili zaboraviti ono što predstavlja našu optiku, a to je već duga tradicija, kvalitet i vjernost kupaca koja raste iz godine u godinu.

To što ostajemo vjerni tradiciji koju gradimo dugi niz godina znači upravo to da ne posustajemo u svojoj vodećoj poziciji optičke kuće te da vam donosimo još bolju ponudu svjetskih poznatih brandova sunčanih i dioptrijskih naočala. Upravo vođeni tom idejom i odlučili smo stanovnicima Gornjeg Vakufa-Uskoplja, svima dobro poznate tradicije pružiti najkvalitetniju uslugu naših oftalmologa i optičara uz ponudu poznatih-luksuznih brandova naočala.



RAY BAN, ESPRIT, TOM TAILOR, LACOSTE, VOGUE, ARNNETE, LAURA BIAGIOTTI, BYBLOS, MASSIMO, ROMEO, AVANGLION, abOriginal,  brandovi su koji čine samo mali dio naše bogate ponude koja se proteže i do 500 raznovrsnih kako dioptrijskih tako i sunčanih naočala.



Nastavno osvježenje naše je i promjena lokacije poslovnice koju od sada možete pronaći na adresi: BISTRIČKI PUT (preko puta Doma zdravlja). Ono što želimo istaknuti uz novu lokaciju je dizajn naše nove poslovnice. Moderan industrijski look  ne može ostati ne primjećen, a uz jednostavnost modernih polica naočale postaju glavni center peace.



Povodom otvaranja Optike, u našoj poslovnici vas čeka čak nekoliko akcija u periodu od 16. do 30.11. 2021. godine:

•   Do 15% popusta na SVE SUNČANE NAOČALE

•   10% popusta na SVE KONTAKTNE LEĆE + POKLON IZNENAĐENJA

•   SPECIJALNA PONUDA  BLUE CAT: 10% popusta na sve  leće sa slojem Blue CAT

Osim popusta na sučane naočale poznatih svjetskih brandova i kontaktnih leća, akcija u dioptrijskom asortimanu je također produžena do kraja studenog.



Nakon duže pauze vraćamo se još jači uz nikad bolju i luksuzniju ponudu naočala, i naravno u još ljepšem prostoru u kojem će vam naše uposlenice pružiti sve potrebne informacije.

Čekamo vas na novoj adresi: BISTRIČKI PUT.

Vaša OPTIKA VID Gornji Vakuf-Uskoplje.