Nakon autopraonice i HoReCa shopa, trgovačko društvo Eko stridon danas je u Tomislavgradu svečano otvorio novi trgovački centar sa supermarketom. Događaju su se odazvali brojni gosti, kupci, gospodarstvenici te predstavnici općinske i županijske vlasti, piše Tomislavcity.

U ovom centru zaposleno je 45-ero ljudi, a HoReCa ukupno ima 550 zaposlenika, kazano je tijekom otvaranja trgovačkog centra.

Za sve je „kriv“ vlasnik Jure Krstanović iz Šujice koji živi u Zagrebu, a na ovomu, sudeći prema njegovim riječima ali i riječima nekih od predstavnika vlasti, neće stati. No, o budućim planiranim projektima za sada konkretno nije bilo riječi.

Potporu Jurinome projektu dali su predstavnici Općine Tomislavgrad i Vlade Hercegbosanske županije koji su i nazočili otvaranju, Ivan Buntić i Ivan Vukadin koji je zajedno s vlasnikom centra presjekao vrpcu čime je Eko Stridon službeno otpočeo s radom otvorivši vrata svojim kupcima.

Da ovaj centar, vlasnik i djelatnici uspješno nastave raditi i stvarati te za dobre radničke plaće molio je naš fra Jozo Radoš Đoka koji je ujedno blagoslovio novi trgovački centar.

Prvih sto kupaca danas su u Eko Stridonu čekali pokloni – iznenađenja, a 15 paketa bit će uručeno najpotrebitijim obiteljima.

Što su tijekom otvaranja kazali Jure Krstanović, načelnik Ivan Buntić, premijer Ivan Vukadin i voditeljica centra Ana Mioč poslušajte u videozapisu. Zavirite i u fotogaleriju koju smo snimili tijekom otvaranja.
 


O poduzeću:

Eko Stridon d.o.o. je  trgovačko društvo osnovano 2014. godine. Glavna djelatnost koja je razvijana tijekom godina je prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića te prehrambenih i neprehrambenih proizvoda namijenjenih suvremenom ugostiteljstvu i trgovini. Eko Stridon jedan je od distributera Molson Coorsa (proizvodi Zagrebačke pivovare – Ožujsko pivo, Staropramen i sl.). Poduzeće je usmjereno na veleprodaju i maloprodaju alkoholnih pića te uvoz i zastupstva poznatih robnih marki. Svoju djelatnost obavlja kroz veleprodaju, distributivne centre i maloprodajne objekte.

Ove godine Eko Stridon je otvorio novi moderni trgovački centar sa supermarketom koji je povezan s HoReCa shopom, mesnicom i visoko-paletnim regalnim skladištem. Otvorenjem supermarketa asortiman je proširen po svim robnim grupama (higijena, prehrana, školski pribor, sezonski nakit, autokozmetika i sl.) Na katu novog supermarketa možete pronaći sve za dom (posteljno rublje, posuđe, mali kućanski aparati, dekoracije, igračke i sl.).

Fotografije pogledajte ovdje: Tomislavcity.com