Kulturno sportski centar Prozir Rama obavjestava cijenjenu publiku da se za cetvrtak, 7.3.2024.g. najavljena predstava Cosa Nostra otkazuje zbog bolesti  glumice.  O novom terminu predstave blagovremeno cemo vas obavijestiti.  

Hvala na razumijevanju!

---------------------------------------------

U povodu obilježavanja 8. ožujka, Međunarodnog Dana žena, na pozornici Doma kulture u Prozoru bit će odigrana jedna od najviše odigranih kazališnih predstava u BiH COSA NOSTRA.

Predstava je na programu u četvrtak, 7.ožujka u 19,00 sati.

Cijena ulaznice je 5,00 KM.

Predstava COSA NOSTRA je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene Gabrijele i Marlene, čiji se životni putovi susreću kada shvate da su u ljubavnoj vezi s istim muškarcem. Tu počinje borba za njegovu ljubav i kome će  on pripasti.

Ovo je komedija o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i novcu.

U  glavnoj ulozi je Emina Minka Muftić, višestruko nagrađivana glumica drame Narodnog pozorišta Sarajevo i profesorica na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, široj javnosti poznata po brojnim uspješnim kazališnim, televizijskim i filmskim ostvarenjima i Belma Salkunić, glumica drame Narodnog pozorišta Sarajevo, poznatija po ulogama u seriji Lud, zbunjen, normalan, filmovima i drugim projektima.

Organizator je Kulturno-sportski centar Prozor-Rama.