Dok cijeli svijet brine brigu kako prevladati globalni zadravstveni problem uzrokovan korona virusom, ramski se načelnik bavi svojim sitnim stranačkim interesima i političkim šićarima. Budući da, vjerojatno, nitko nije želio u ovakvoj situaciji pisati o njegovim brigama, tu se našla Slobodna Bosna, koja ne propušta priliku i u ovakvoj situaciji stigmatizirati Hrvate i njihovo političko rukovodstvo u BiH.

Imajući u vidu ozbiljnost situacije, OO HDZ BiH Rama neće trenutno ulaziti u prepucavanja s ramskim načelnikom jer nije vrijeme za to. Samo ćemo jednom rečenicom reći da je cjelokupni načelnikov intervju plod njegovih slobodnih insinuacija i izmišljenih konstrukcija - kratko rečeno laži.

Koristimo prigodu pozvati pučanstvo naše općine da ustraje u pridržavanju propisanih mjera u cilju očuvanja svoga zdravlja i zdravlja svojih najbližih.

Za one koji su zaraženi mržnjom, kao ramski načelnik, mjere samoizolacije niti bilo kakva medicina ne mogu pomoći. Boluju od neizliječive zarazne bolesti. Budući da takvi uporno izbjegavaju samoizolaciju, najbolje se klonuti njihova društva i njihovih bolesnih babskih priča.

OO HDZ BiH Rama