Reakcije na boksački meč stoljeća Mayweather vs. Pacquiao se ne stišavaju. Osim boksača i navijača, i američki su mediji puni kritika na siromašnu boksačku predstavu, a ukupni dojam je - ponovno su nas uspjeli nasamariti!

Kritike na račun 'meča stoljeća' stižu ovih dana sa svih strana. Dosadnu borbu za koju su Mayweather i Pacquiao dobili 300 milijuna dolara kritiziraju navijači, bivši prvaci, MMA borci, a paljbi su se pridružili i američki mediji, upravo oni su koji su posljednjih tjedana najviše drukali najavljujući 'meč stoljeća'.

"Mayweather vs. Pacquiao: mega borba koja to nije bila. Takozvani meč stoljeća je bio uspavanka i kompletno gubljenje svačijeg vremena i novaca. Osim za ljude koji se nakon ovog meča valjaju u hrpi novca, ni sami ne vjerujući kako su nas ponovno uspjeli nasamariti.", prenosi Fight Site komentar Chrisa Chasea iz USA Today.

"Svi smo željeli da ova borba bude nešto veće od onog što jest. Boks koji su poznavali naši očevi i djedovi jednostavno više ne postoji. Boks je mrtav i Mayweather i Pacquiao su ga ubili. Nikad više ljudi neće dati 100 dolara za TV prijenos u kojem se dva starca grabe 36 minuta. Osim možda u slučaju revanša.", zaključio je razočarani Chase.