Unatoč brojnim kritikama koje trpi u zadnje vrijeme, Alexis Sanchez je sinoć ponovno bio najbolji Arsenalov igrač u teško izborenoj pobjedi kod Middlesbrougha 2:1.Zabio je prekrasan gol iz slobodnog udarca za 1:0 i vukao je svoju momčad do prve gostujuće pobjede nakon gotovo dva mjeseca.

o, Čileanac je pokazao koliki je frajer i nakon utakmice. U velikom slavlju sa suigračima, Alexisu je za oko zapeo jedan klinac, koji je s tatom stajao u prvom redu tribine na kojoj su bili gostujući navijači. Sanchez je bez oklijevanja skinuo dres, otrčao do mališana i poklonio mu ga, prenio je Index hr.

"Sreća djeteta je i moja sreća. Usrećiti bilo koga me uvijek ispunjava", napisao je Alexis na Instagramu.

Mala gesta za Sancheza, a doživotna uspomena za malenog navijača "topnika". I onda se postavlja logično pitanje. Zašto svi igrači to ne rade na svakoj utakmici? Istina, njihovi dresovi često završe kod prijateljeva prijatelja ili ih zamijene s protivničkim igračima. No, scena u kojoj 200.000 funti tjedno plaćeni Sanchez poklanja dres najobičnijem navijaču nakon utakmice sigurno bi barem malo popravila imidž nogometaša koje se često prikazuje kao umišljene zvijezde.