U nedjelju 03. studenog održana je izborna Skupština Udruge 3. bojne brigade Rama i branitelja Uzdola. Sjednica je službeno započela u 12:30 sati. Nakon intoniranja himne Hrvatskog naroda, minute šutnje za poginule i umrle branitelje, te izbora radnih tijela Skupštine.

Predsjednik udruge g. Josip Prskalo prezentirao je rad udruge u proteklom periodu te je iznio plan i program rada za nadolazeću 2020.godinu. Tajnik udruge Miro Vlajčić je prezentirao njeno financijsko poslovanje od zadnje skupštine koja je održana u 9 mjesecu 2018 godine. Prisutni su rad udruge mogli vidjeti i u pripremljenoj Power point prezentaciji.

Kao zaseban dio izvješća članovima skupštine prikazan je detaljan utrošak sredstava za izgradnju spomen obilježja. Nakon što je utvrđen kvorum za pravosnažno odlučivanje, gospodin Josip Prskalo započeo je izborni postupak. Tijekom skupštine izabrana sva tijela skupštine Predsjednik, tajnik, upravni odbor i nadzorni odbor jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova skupštine.

Nakon što je završio službeni dio programa, članovi udruge su zapalili svijeću na spomen obilježje poginulim braniteljima.
 
3. bojna brigade Rama i branitelja Uzdola