Na internetu je objavljena uznemirujuća snimka na kojoj obitelj palicama za hokej premlaćuje ženu "jer je rodila žensko dijete".
 
Lokalni mediji su objavili da je žrtva Meena Kashyap (35) iz Patiale u Punjabu. Neki navode da je do napada došlo zbog svađe o mirazu, dok većina medija tvrdi da je suprugova obitelj odbila prihvatiti njeno dijete jer je kćer, a ne sin.
 
Vrlo uznemirujući video prikazuje dva muškarca kako tuku bespomoćnu ženu, koja cijelo vrijeme vrišti i očajnički se pokušava zaštititi. Mediji također navode da je obitelj njenog supruga saznala kako se i ranije žalila na nasilje u obitelji.
 

Miraz zabranjen zakonom kako bi se spriječili napadi i ubojstva žena
 
Policija je pokrenula istragu protiv njenog supruga Daljita Singha, njegovog brata Kamaljeeta i prijatelja Gaurava zbog "ometanja posjeda i nanošenja tjelesnih ozljeda".
 
Žrtvin otac je za indijsku novinsku agenciju ANI izjavio: "Žalili smo se zbog ovog problema prošle godine, ali ništa nije učinjeno. U braku su dvije godine i imaju kćer. Suprugova obitelj je zatražila
700 000 rupija kao miraz".
 
Miraz je u Indiji zabranjen zakonom kako bi se spriječili napadi, zlostavljanje i ubojstva žena koje ga odbiju platiti, ali se unatoč zabrani nastavlja potraživati diljem države.