Mnoštvo parova koji su se planirali vjenčati prošle, ali i ove godine susrelo se s pitanjem: Vjenčati se tijekom pandemije ili čekati neka bolja vremena?

Međutim, unatoč pandemiji mnogi mladenci se odlučuju za zajedničku budućnost. Mnogi parovi su i u doba korone odlučili stati na "ludi kamen" i u teškim vremenima započeti novo poglavlje svojih života.

S druge strane, veliki broj vjenčanja je odgođen, ali oni parovi koji su se odlučili na vjenčanje usred pandemije morali su to uraditi pod novim uvjetima, bez velikih slavlja uz najuži krug obitelji i prijatelja.

Posjetitelji olimpijske ljepotice Bjelašnice danas su mogli svjedočiti nesvakidašnjem događaju - vjenčanju na planini. Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u većem dijelu Bosne i Hercegovine uveden je djelomični lockdown, stoga mladenci, koji su već isplanirali vjenčanje, moraju biti maštoviti kako bi sa svojim najbližim obilježili sudbonosni dan.

Svečano odijelo i vjenčanicu, Alen i Selma su zamijenili skijaškom odjećom, pancericama i kacigama te sudbonosno "da" izgovorili na najnesvakidašniji način na nadmorskoj visini od 1.250 metara u punoj ski opremi. Iako uvjeti, koje je uzrokovala pandemija, zasigurno nisu oni koje bi poželjeli za dan svog vječanja. Ljubav nema granica te uspjeva zasjeniti i teške dane pandemije.