Hrvatski reprezentativac Luka Modrić u novu sezonu Real Madrida ušao je s novim brojem na dresu.

Modrić je od dolaska u kraljevski klub nosio dres s brojem 19, ali nakon što je James Rodriguez otišao u Bayern odlučio je da uzme desetku. Međutim, ovaj potez hrvatskog igrača nije se svidio navijačima Real Madrida koji su pokrenuli inicijativu na društvenim mrežama da Modrić promijeni broj, prenosi Sportsport.ba.

Naime, navijači kraljevskog kluba vjeruju da je dres s brojem deset uklet u Real Madridu nakon odlaska Luisa Figa. Nekoliko zvijezda nosilo je upravo ovaj dres u Realu i nisu se proslavili. Nakon Figa desetku je zadužio Robinho koji se pokazao kao promašaj Reala.

Nakon njega stigao je Wesley Sneijder za kojeg se vjerovalo da je prava zamjena za Figa, ali se ispostavilo upravo suprotno. Naredni koji je odlučio da uzme ovaj broj je Lassana Diarra koji je isti prepustio Mesutu Ozilu. Nakon što se pokazalo da je i Nijemac zakazao nakon odabira tog broja stigao je James Rodriguez.

Skupo plaćeni igrač Monaca je samouvjereno preuzeo desetku usprkos upozorenjima. Od Jamesa se očekivalo puno, ali nije ispunio očekivanja, pa je Real odlučio ovog ljeta da ga pusti. Upravo zbog toga navijači žele da Modrić što prije promijeni broj.