Kylian Mbappe, čini se, više ne razmišlja o nogometu, već o novcu koji će zaraditi sljedećim transferom. Francuski mediji tvrde da će mladi, 18-godišnji talent napustiti Monaco u finišu prijelaznog roka i za 180 milijuna eura postati igrač PSG-a.

U Parizu ga navodno čeka plaća od 10 milijuna eura po sezoni, a ako transfer bude realiziran postat će drugi najskuplji nogometaš u povijesti, iza Neymara koji je iz Barcelone otišao također u PSG za 222 milijuna eura.
 

Mladi napadač ove je sezone odigrao svega 146 minuta za francuskog prvaka i čeka transfer karijere. No u međuvremenu se potukao sa suigračem Andreom Raggijem na treningu, pa su mu leđa okrenuli i navijači Monaca.

"Nijedan igrač ne vrijedi tolike milijune. Podsjećamo Kyliana i njegov klan da nitko, pa ni on, nije iznad nogometne institucije kao što je Monaco. Vjerujemo u tradicionalne vrijednosti, u ljubav prema dresu, poštovanje prema klubu koji te stvorio. Zato ne možemo prihvatiti da naš igrač traži toliko novca, iako je odigrao tek 60 utakmica za našu momčad", poručili su navijači u priopćenju.
 

Međutim, tu se pristalice Monaca nisu zaustavile. Poslale su poruku nogometašu u koji klub ne smije otići.

"Nadamo se da će klub riješiti ovu situaciju. Također, vjerujemo da klupski čelnici neće dozvoliti da Mbappe ode u neki od konkurentnih momčadi s kojima se borimo za titulu prvaka", aludirali su upravo na PSG navijači Monaca, pa će Francuz eventualnim transferom u Pariz razbjesniti navijače u Monte Carlu.

Mbappe je prošle sezone u 44 utakmice zabio 26 golova, uz 14 asistencija te je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje naslova prvaka prvi put od 2000. godine.