Na osnovu članka 20a. Zakona o radu („Službene novine F BiH“br 26/16 ,89/18 i 44/22), Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru u Hercegovačko-neretvanskom kantonu /županiji („Narodne novine Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije“, br.4/19 ,5/19 i 5/20), članka 17. Statuta JU Centar za prevenciju, rehabilitaciju i edukaciju Općine Prozor-Rama , Pravilnika o radu JU Centar za prevenciju, rehabilitaciju i edukaciju Općine Prozor-Rama , Pravilnika o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u JU Centar za prevenciju , rehabilitaciju i edukaciju Općine Prozor -Rama i Odluke Upravnog vijeća broj: 78-7/23-UV od 10.7.2023., raspisuje se:
 
J A V N I   O G L A S

za prijem djelatnika  u radni odnos na neodređeno vrijeme na radno mjesto      
                                                   

Logoped – 1 izvršitelj/ica
 
Kandidat koji se natječe za radno mjesto treba ispunjavati sljedeće uvjete:

Opći uvjeti:

da je državljanin BiH
da je punoljetan
da je zdravstveno sposoban za vršenje određenih poslova
da nije kažnjavan i da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak za kazneno djelo koje predstavlja smetnju u zasnivanju radnog odnosa u Centru

Posebni uvjeti:

VSS ,VII stupanj stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa  Bolonjskog sustava studiranja (koji se vrednuje sa 240 ECTS bodova) ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja, završen Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Filozofski fakultet - smjer logopedija,

radno iskustvo – jedna godina,
poznavanje rada na računaru
 
Opis poslova radnog mjesta: utvrđuje govorni status i govornu anamnezu korisnika, izrađuje godišnji, mjesečni i tjedni plan rada te raspored seansi, realizira programske sadržaje neposrednog rada u grupi i individualno, prati nivo postignuća svakog korisnika i pruža mu pomoć u savladavanju programskih sadržaja, vodi evidenciju o postignućima korisnika, podnosi pismena izvješća o korisnicima po zahtjevu ravnatelja, surađuje sa sličnim i drugim relevantnim ustanovama, sudjeluje u radu Stručnog tima,  sudjeluje u izradi individualnog plana zaštite korisnika, sudjeluje u svim oblicima stručnog usavršavanja , sudjeluje u pisanju i ostvarivanju projekata, surađuje sa roditeljima, zalaže se za unapređenje metoda rada u Centru, obavlja i druge poslove po nalogu ravnatelja Centra.

Probni rad nije predviđen.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu (koju možete preuzeti u prostorijama JU Centar za prevenciju, rehabilitaciju i edukaciju općine Prozor-Rama na adresi Ul. kralja Tomislava b.b. 88440 Prozor-Rama ili na linku  adresi Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi -  https://www.mzrss-hnz-k.ba/hr/sektor-rada/obrasci), kandidati su dužni priložiti slijedeću dokumentaciju (orginale ili ovjerene kopije):

Životopis (obavezno navesti adresu i kontakt telefon)
Izvod iz matične knjige rođenih
Uvjerenje o državljanstvu ( ne starije od 6 mjeseci)
Diplomu - dokaz o stečenoj stručnoj spremi
Uvjerenje o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima
Potvrda o prebivalištu (CIPS)
Dokaz o poznavanju rada na računaru
 

Prioritet pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima imaju osobe iz članka 18. Zakona o dopunskim pravima branitelja i članova njihove obitelji u Hercegovačko-neretvankoj županiji – kantonu („ Službene novine HNK“ br: 61/18, 4/21 i 7/22) ukoliko uz prijavu na Javni oglas dostave navedeno.

Kandidat koji bude izabran za obavljanje poslova traženih Javnim oglasom dužan je u roku od 15 dana , od dana zaključenja ugovora o radu,  dostaviti ljekarsko uvjerenje ne starije od 6 mjeseci , uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak i uvjerenje o nekažnjavanju,  oba ne starija od 3 mjeseca.

Rok za podnošenje prijava je 15 (petnaest) dana od dana objave Javnog oglasa u dnevnim novinama i na oglasnoj ploči Službe za zapošljavanje u Prozor-Rami.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti preporučeno putem pošte na adresu:

JU CENTAR ZA PREVENCIJU, REHABILITACIJU I EDUKACIJU

 OPĆINE PROZOR-RAMA

Ul. Kralja Tomislava bb

88440 Prozor-Rama

sa naznakom: „Prijava na Javni oglas, ne otvarati“

Natječaj je preuzet iz drugih izvora oglašavanja. Služba za zapošljavanje HNŽ-HNK ne odgovara za navode iz natječaja, izmjene i dopune za vrijeme trajanja natječaja, niti za greške nastale prilikom prenošenja teksta natječaja.

Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i  na www.szzhnz-k.ba Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK