Potpisivanjem novih Sporazuma o razumijevanju između Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i pet javnih institucija nastavljen je projekt implementiranja energetske učinkovitosti, piše Bljesak.info

''Ovo je jedan od najvažnijih projekata Vlade u ovome mandatnom razdoblju. Od početka smo se aktivno uključili u Projekt energetske učinkovitosti koji je u početku financirala Svjetska banka po vrlo povoljnim uvjetima. Angažirana su značajna proračunska i donatorska sredstva obnove javnih objekata u oblasti zdravstva, obrazovanja, pravosuđa i unutarnjih poslova'', rekao je Nevenko Herceg predsjednik Vlade HNŽ-a.
 

Potpisani su ugovori s predstavnicima Doma zdravlja Čitluk,, Srednje prometno/mašinske – saobraćajne škole u Mostaru, Domom zdravlja u Čapljini, Srednjom školom u Prozor-Rami i narodnim univerzitetom u Konjicu.

S ovim novih ugovorima, broj utopljenih objekata u HNŽ-u iznosi oko tridesetak javnih objekata koje je ova Vlada obnovila, utoplila i rekonstruirala u proteklom mandatu, rečeno je na konferenciji za novinare održanoj prije potpisivanja ugovora.

Više o samom projektu, koji su objekti do sada sve utopljeni, što će se raditi dalje ... poslušajte u audio prilogu.
 

Na konferenciji za novinare, govorila je i Anđa Mlakić, direktorica Srednje škole iz Prozor-Rama.
 


Bljesak.info