Prije dva dana 21-godišnji Josip Majer iz Otočca otišao se naći s 43-godišnjim Alexandrom Jovanovićem, a potom su obojica nestali.

Danas je Policijskoj postaji Otočac prijavljen nestanak Alexandra Milovanovića (1973.) koji se s kućne adrese u Otočcu udaljio automobilom marke Nissan, tip Navara, crne boje i registracijske oznake GS 736-CH.

Milovanović (na slici lijevo) je evidentiran u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba , a visok je 175 cm, srednje je tjelesne građe, kraće prosijede kose i smeđih očiju, javila je policija.

Danas je prijavljen i nestanak Josipa Majera (1995.) koji se s kućne adrese u Otočcu udaljio prije dva dana i to kako bi se našao s Alexandrom Milovanovićem.

Majer (na slici desno) je također evidentiran u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, a visok je 180 cm, srednje je tjelesne građe, crne kratke kose i smeđih očiju.

Nestanak starijeg muškarca prijavila je nevjenčana supruga, a nestanak mlađeg prijavio je njegov otac. Nijedan od nestalih muškaraca ne javlja se otkad su otišli na piće prije dva dana. Danas ih je tražila policija, a od sutra u akciju kreće i HGSS.

Dvojica nestalih znaju se od ranije, ali nitko ne zna zbog čega su se išli naći.

Policija moli građane da, ako raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestalom dvojcu, to jave na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.