U povodu slavlja patrona područne crkve u Podboru, Svete Ane, pozivamo vas na pripravu kroz trodnevnice: četvrtak, petak, subota (23.-25. 7. 2015.): svete mise su u 18 sati

Drugog dana trodnevnice (petak) pod misom u 18 sati bit će molitva i blagoslov majki u blagoslovljenom stanju i onih koje mole za porod i majčinstvo. Trećeg dana trodnevnice (subota) pod misom u 18 sati bit će blagoslov djece.

Na sam dan sv. Ane, 26. 7. 2015. sveta misa je u 11 sati. Misu predvodi fra Ivan Pilić, župni vikar iz Podmilačja.

U povodu blagdana sv. Ane u Podboru kulturno društvo „Gračac – Gornja Rama“ priređuje u petak, 24. srpnja drugog dana trodnevnice iza mise u 19 sati prigodnu priredbu na Gračacu povrh crkve. Ovo je 10. jubilarna priredba. Kao i svake godine i ovogodišnji program je raznolik i bogat: pjesmom, igrokazima, recitacijama, ozbiljnim i šaljivim prilozima. Mladi Rame pružit će vam nezaboravne trenutke radosti, i ako hoćete, gotovo obiteljske atmosfere. Pozivamo i mlade i stare da se te večeri popnu na Gračac i uživaju u izvedbi mladih umjetnika, kako bi doživjeli lijep kulturni ugođaj na Gračacu, a mlade izvođače ojačali na životnom putu odgajajući ih u ljubavi prema lijepom, plemenitom i dobrom, što je sve usađeno u ljudsku narav! Dođite!