HKK Rama uz pomoć generalnog pokrovitelja Općine Prozor-Rama i potporu mnogih sponzora organizira tradicionalni turnir u "uličnoj košarci 3x3" po redu 21.Streetball Rama na igralištu OŠ "Marka Marulića" u Prozoru. Turnir će i ove godine bit memorijalni, posvećen prerano preminulom Davoru Ivančić - Dači koji je za života bio dugogodišnji košarkaš HKK Rama i jedan od organizatora prvog Streetball Rama.

Seniorski elite turnir po FIBA 3x3 pravilima biti  će bodovan u okviru lige "ProTour 3x3 BiH" a igrat će se tri dana i to po skupinama u petak 28.7. i subotu 29.7., a završnica knock-out u nedjelju 30.7.2023.god. (s početkom od 18h sva ta tri dana).

Ukupni nagradni fond turnira iznosi 8300 KM a nagrade za seniore su:
1. mjesto 4000 KM
2. mjesto 2000 KM
3. mjesto 1000 KM

Pobjedniku u tricama 100 KM
Pobjedniku u zakucavanju 100 KM
Uplata po ekipi je 100 KM

Prijava timova i konačna potvrda sudjelovanja na turniru može se izvršiti isključivo putem WhatsApp ili direktno na br.mob.:
063 361 565 Ivica Vukoja i to najkasnije do 16h u četvrtak, 27.7.2023.god.

Trenutno na "playfiba3x3" moguće je isto izvršiti prijavu gdje već ima destak prijavljeni timova od kojih su gotovo svi sigurni da će doći i sudjelovati na ovogodišnjom Streetball Rama turniru.

Timovi prigodom prijave mogu aplicirati i izabrati dan odigravanja svojih utakmica u skupini petak ili subotu. Za igrače timova iz udaljenih mjesta, kojima bude potrebno, uz dogovu s Ivicom Vukoja ili Mijom Knježević bit će osiguran smještaj i prenoćište u subotu na nedjelju.

Streetball Rama 2023. "Davor Ivančić - Dačo" za juniore i za najmlađe uzraste nagradnog fonda od 900 KM i 200 KM održat će se u ponedjeljak,  31.7.2023.god.

Pozivamo cjenjenu publiku da kao i do sada tradicionalno u što većem broju dođu ispratiti uživo ovaj fenomenalni športski događaj gdje se očekuje atraktivno zanimljiv i kvalitetan basket na kome će sudjelovati timovi iz nekoliko gradova i država Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Pokrovitelji Streetball Rama će biti oglašavani na audio-reklamnoj špici tjekom turnira, a ovisno o visini novčane potpore biti će ispisana imena sponzora na reklaminim banerima postavljenjim uz rub terena kao i na traci tijekom live prijenosa.

Medijski pokrovitelji 21. Streetball Rama 2023. - "Davor Ivančić - Dačo" bit će domaći internet portali: "Rama-Prozor.info, "Ramski vjesnik" i "Radio Rama" a u nedjelju 30.7.2023. od 18h završnicu turnira će izravno prenositi "Sport Hercegovina" na svom YouTube kanalu.

Sve informacije u svezi turnira o timovima, skupinama, rasporedu natjecanja i rezultatima bit će uneseni na međunarodnu svjetsku platformu za basket "playfiba3x3" a uz niz priloga i slika objavljeno u medijima uz najbitnije podatke o natjecanju na Facebook stranicama "Streetball Rama" i "ProTour 3x3".

Streetball Rama