Marko Bošnjak mlada je glazbena zvijezda iz Rame koja je u kratkom vremenskom razdoblju osvojila zemlje u okruženju. Prvim nastupom u emisiji "Zvjezdice" vidjelo se o kakvom se genijalcu radi. Kompletan žiri tog glazbenog showa ostavljao je bez daha, mnoge je i rasplakao, kako u publici tako i pred malim ekranima. Oduševljen Markovim glasom ostao je i najpoznatiji član žirija Hari Mata Hari, raniji dobitnik Večernjakova pečata za zvijezdu godine, te prošlogodišnji sudionik.

‘Što te nema’, ‘Kao moja mati’, ‘Who’s Loving You’, ‘One Night Only’ i ‘Skyfall’ samo su neke od pjesama koje je izvodio sjajni mladi pjevač. A ono što je najbolje, Marko Bošnjak tek ove godine slavi 12. rođendan. Ramsko čudo od djeteta prije nekoliko dana posjetilo je redakciju Večernjeg lista BiH, gdje je dogovoren njegov nastup na 15. Večernjakovu pečatu.

Mali Marko je u razgovoru s članovima Organizacijskog odbora Večernjakova pečata na čelu s direktorom Večernjakova pečata Jozom Pavkovićem istaknuo kako je iznimno sretan zbog činjenice da će 11. travnja nastupiti u Mostaru i uveličati proslavu jubileja Pečata.

I proteklih godina Večernjakov pečat davao je priliku mladim, perspektivnim pjevačima i glazbenicima da pokažu svoje umijeće, a mnogi su od njih izrasli u iznimne profesionalce.

Mladi Marko Bošnjak samo je jedan od pjevača koji će nastupiti na ovogodišnjoj manifestaciji i dati joj jednu dimenziju više, a Večernjakov pečat priprema još zvijezda koje će uveličati ovogodišnji spektakl. (prvi.tv)