Britanski tabloid objavio je intervju s navodnim bivšim dečkom lijepe Eve Carneiro, koji je otkrio detalje iz njenog privatnog života i njima priložio neke fotografije. Podsjetimo, Carneiro je pod svjetla reflektora došla prošlog vikenda kada ju je menadžer Chelseaja Jose Mourinho javno ponizio derući se na nju jer je utrčala na travnjak kako bi pomogla Edenu Hazardu. Kasnije ju je udaljio iz prve momčadi, kao i s mjesta glavne fizioterapeutkinje. Tako barem tvrde britanski mediji.

The Sun je za nedjelju rezervirao veliki intervju popraćen fotografijama koji je napravio s njezinim bivšim dečkom Rupertom Patterson-Ward.

"Žena mi je uništila život. Rekla mi je tijekom jedne svađe da je spavala s jednim igračem Chelseaja samo kako bi se ja osjećao loše. Voli biti popularna među nogometašima i obožava pozornost", rekao je navodno besramni Patterson-Ward.

"Eva obožava seks i malo ljudi poznaje pravu Evu. Ona je brutalna i dobije sve i koga god poželi. Planirali smo obitelj, ali me na kraju prožvakala i ispljunula. Voljela je seks i to smo radili svakog dana. To joj je vrlo važno u svakodnevnom životu", zaključio je bivši, koji je The Sunu prodao i neke zajedničke fotografije kako bi potvrdio svoju priču.