U Italiji se još piše kako bi Inter mogao dovesti Modrića, no za to će morati čekati do zimskog prijelaznog roka jer je u Italiji ljetni završio 18. kolovoza.

Real Madrid optužio je milanski Inter da je nezakonito kontaktirao Luku Modrića i nagovarao ga da prijeđe na Giuzeppe Meazzu, no čini se kako od tužbe neće biti ništa jer je došlo do neočekivanog obrata za aktualnog prvaka Europe.

Španjolski mediji navode kako je FIFA odbacila tužbe nakon Modrićevog svjedočenja gdje je kazao, ako je vjerovati 'Don Balonu', kako je on taj koji je prvi prišao Interu, tj. njegov agent.

Talijanski mediji su odmah objavili priču kako je ponajbolji veznjak svijeta želio da bude zajedno sa svojim sunarodnjacima Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem (a sada već i Šimom Vrsaljkom). Naravno, u Italiji se još piše kako bi Inter mogao dovesti Modrića, no za to će morati čekati do zimskog prijelaznog roka jer je u Italiji ljetni završio 18. kolovoza (inače OVDJE na FIFA-inoj službenoj stranici piše kako prijelazni rok završava 25. kolovoza).

Što se ostalih transfera u Italiji tiče, najzanimljiviji je onaj oko Sergeja Milanković-Savića. I dalje se spominje njegov mogući prelazak u Milan iako je trener Lazia Simone Inzaghi jasno rekao kako srpski veznjak ostaje u Rimu.

Dnevnik.ba/ T.R.