Nismo navikli na ovakvog Luku Modrića, koji tako izravno kritizira, i to dugogodišnjeg uglednog suigrača.

"Nedolazak Cristiana Ronalda na svečanost? Mogu govoriti samo o sebi. Drago mi je da sam došao i mislim da je u nogometu jedna od osnovnih stvari pokazivanje poštovanja. I to kada ne pobijediš ili ne osvojiš trofej. Tada posebno trebaš biti na ceremoniji iz poštovanja prema onome tko je uspio. Ovo je noć u kojoj slavimo nogomet. Zato sam ja tu."

Cristiano Ronaldo i on dijelili su svlačionicu šest godina, zajedno su osvojili četiri Lige prvaka, ali Modrić bivšem kolegi očito zamjera ponašanje u zadnje vrijeme.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte, prošle godine nije došao u Pariz na dodjelu nagrade kada ju je nakon desetogodišnje vladavine Ronalda i Messija osvojio Modrić, a sada je isto napravio i kada je Ballon D'Or opet uzeo Messi.

Luka Modrić, za razliku od Messija i Ronalda, koji prošle godine nisu došli na dodjelu Zlatne lopte te tako iskazali poštovanje nagradi i njenom osvajaču, došao je na parišku svečanost kako bi predao Messiju najprestižniju individualnu nogometnu nagradu.

Pri tome je oduševio porukom koju je kao legenda Reala poslao povodom predaje nagrade velikanu najvećeg rivala. Ali dodjelu Zlatne lopte iskoristio je, dakle, i za oštru poruku Ronaldu.

Dnevnik.ba