Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u 19:10 sati u Hrašljanima kod Ljubuškog.

Kako je u petak u svom dnevnom biltenu objavio Operativni centar Civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, u samoslijetanju automobila poginuo je muškarac rođen 1997. godine.

Operativni centar navodi da su od 19:10 do 19:50 sati intervenirala dva ljubuška vatrogasca koji su čistili prometnicu nakon nesreće.

Na službenoj web stranici MUP-a ŽZH naknadno je objavljeno priopćenje o spomenutoj prometnoj nesreći.

Policijski službenici PU Ljubuški utvrdili su da je osobnim motornim vozilom marke Lexus, bez registracijskih oznaka, upravljao I.J. (25) iz Ljubuškog, a na mjestu suvozača nalazio se A.J. (25) iz Ljubuškog.

A.J. je vozilom Hitne pomoć DZ Ljubuški prevezen u SKB Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći preminuo, dok je osoba I.J. zadobila tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja, navode iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

O prometnoj nesreći sa smrtnim ishodom izviješten je dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Motorno vozilo koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći je izuzeto i smješteno u sabirni centar za vozila radi obavljanja potrebnih vještačenja, zaključuju iz policije.

(www.jabuka.tv)