Disciplinsko povjerenstvo UEFA-e kaznilo je reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića s dvije utakmice neigranja, objavio je u petak Nogometni savez BiH.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak Juventusa i jedan od najboljih reprezentativaca BiH kaznu je dobio zbog izravnog crvenog kartona na utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Grčke.
 


Iz Saveza ističu da su pravovremeno poslali očitovanje kada je pokrenut disciplinski postupak te da su zatražili dostavljanje obrazloženja odluke kako bi mogli pripremiti žalbu.

''Što reći... Ne mogu ništa promijeniti. Suvišno je bilo što reći. Sigurno da mi je žao, nedostajat će nam, ali opet kažem ne mogu ništa promijeniti i sada moramo razmišljati o njegovoj zamjeni'', komentirao je kaznu za SportSport.ba izbornik ''Zmajeva'' Robert Prosinečki.

Upitan ima li BiH zamjenu za Pjanića, popularni ''Žuti'' je kazao: ''Našli smo zamjenu za Misimovića, pa Lulića, moramo i za Pjanića. Razmišljam o tome. Sigurno je Miralem jedan od najznačanijih naših igrača, ali jednostavno mi moramo igrati''.