Da su očekivanja hrvatskih navijača od današnje utakmice s Marokom bila velika, jasno je svima. Mlak pristup i previše opreza doveli su do blagog razočarenja kako zbog igre tako i zalaganja. A da se današnja utakmica nije smjela propustiti pokazuju i fotografije s jedne bauštele blizu Munchena, piše Tomislavcity.com

U radnom okruženju ciglanih zidova koji će već sutra biti nabačeni skupilo se društvo odabrano: iz Tomislavgrada, Ljubuškog, Mostara i Splita. Svi su danas zanemarili svoje klupske osjećaje, nije bio bitan ni Hajduk ni Dinamo, jednako su dragi bili i Livaja i Oršić, ali… nije išlo.



I još jedna bitna stvar. Utakmica se gledala na laptopu, internetska veza osigurana je preko hotspota s mobitela, a IPTV je već standard. Nekada se na naše gipsere gledalo samo kao na zdrave i snažne momke, ali danas oni pokazuju da prate moderne tehnološke trendove i da je gips samo posao.

Momci, svaka čast! Želimo Vam puno uspjeha u poslu, a nadamo se da će i Modrić i društvo već na sljedećoj utakmici eksplodirati, onako akordaški i da će svim hrvatskim navijačima vratiti osmijeh na lice.