Novi šok za navijače Milana, ovaj put ne na travnjaku, već izvan njega. New York Times tvrdi da je novi vlasnik Milana prevarant.
 
Li Yonghong koji je kupio klub od Silvija Berlusconija za 750 milijuna eura, biznismen je za kojeg do travnja nitko nije čuo u Italiji, a na žalost navijača Milana rijetki su za njega čuli i u Kini.
 
Nema ga na popisu najbogatijih Kineza, a New York Times navodi da ga i ne može biti među 400 najbogatijih kada se on samo uspješno lažno predstavlja.
 
 
Većinu od 750 milijuna eura za preuzimanje Milana posudio je od jednog američkog investicijskog fonda koji će postati vlasnik talijanskog velikana ako im Kinez ne vrati novac za godinu dana.

Yonghong je tvrdio da je vlasnik rudarskog carstva, ali su Amerikanci otkrili da rudnici uopće nisu u njegovu vlasništvu. Prostorije njegove tvrtke su prazne jer nije platio najamninu. Prije četiri godine je financijski kažnjen zbog lažiranja jednog izvještaja. Na službeni broj tvrtke javlja se žena koja tvrdi da s njima više nema ništa...
 
Prije desetak godina njegova obitelj prevarila je više od pet tisuća investitora. Ukupna vrijednost prijevare je 57 milijuna eura. Otac i brat su mu dobili zatvorske kazne, a on se izvukao. Sada je ponovno na teškom udaru...