Prava drama odigrala se u noći s četvrtka na petak, nakon što su alarmirani policajci iz starog dijela bh. prijestolnice da je u tijeku provala u mjenjačnicu u ulici Bravadžiluk na Baščaršiji, saznaje "Avaz".

Kako saznajeu, migrant iz Maroka pokušao je opljačkati mjenjačnicu, ali ga je omeo policajac u civilu. Pljačkaš je krenuo bježati, a u potjeru je krenuo policajac kojem su se pridružila još dvojica uniformiranih kolega.

Policajci su uzalud u više navrata govorili „stop, policija“. Sve je čuo jedan mladić koji je odlučio pomoći policiji. Njegov potez ga umalo nije koštao glave, jer je migrant bio naoružan s nožem. U trenutku kada ga je Sarajlija pokušao zaustaviti i svladati, migrant je izvukao nož i ubo ga u rame.

Tu nije bio kraj drami, jer je migrant nastavio bježati. Policajci su ga, kako saznaje Avaz, uspjeli sustići tek kod osnovne škole Edhem Mulabdić. Nakon što su ga razoružali i savladali, predan je u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Ozlijeđeni mladić, kako saznaju, zadobio je lakše ozljede.