Lionel Messi je kupio novi putnički avion, marke Gulfstream V, a ovo zadovoljstvo stajalo ga je 15 milijuna dolara. S obzirom da je Argentinac najbolje plaćeni nogometaš današnjice, ne bi trebalo biti ''stiske'' na njegovom bankovnom računu nakon ove pozamašne investicije.

Isti model već nekoliko godina za svoja putovanja koristi i Ronaldo, a ako ga Messi prati na društvenim mrežama, mogao je iz prve ruke vidjeti sav luksuz kojeg pruža ova letjelica.

Gulfstream V prima čak 16 putnika, a u luksuznoj verziji ima dvije kupaone (jedna s tušem!), dvije kuhinje, dva kreveta... I još hrpu ostalih 'pomagala' koje interkontinentalne letove u takvim avionima čine apsolutnom ugodom.

Kako bi svima dao do znanja čiji je avion, Messi je odmah naredio da se na repu iscrta njegov broj 10, a na ulaznim stepenicama ispisana su imena članova njegove obitelji - tako dok se penjete od dna vas prate djeca Mateo, Ciro i Thiago, potom ide supruga Antonela, a posljednja stepenica prije ulaska u avion skromno nosi ime - Leo, javljaju španjolski mediji.

Zrakoplov je Messiju isporučen u Argentini, trenutno se nalazi u zračnoj luci u Buenos Airesu gdje mora odraditi neke probne letove prije nego što dobije uporabnu dozvolu. Messi je odlučio i to kako će za svog 15 milijuna dolara vrijednog ljubimca u zračnoj luci rodnog grada Rosarija izgraditi poseban hangar u kojemu će biti na sigurnom...