Ideja je da Argentinci tako odaju počast najuspješnijem nogometašu svih vremena, no kao što je navedeno, sve je još uvijek u fazi prijedloga i nešto konkretno tek bi se trebalo desiti u budućnosti.
Najbolji igrač SP-a u Kataru

Messi je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva u Kataru i vodio je svoj tim do titule prvaka, prve nakon 36 godina, a uz to je osvojio i jedini trofej u karijeri koji mu je nedostajao i tako stavio točku na savršenu nogometnu karijeru.

Uz to, postavio je i 12 rekorda tijekom Mundijala na kojem je jednostavno briljirao te je još jednom pokazao je da još uvijek ima magiju u nogama i na trenutke je podsjetio javnost na igru koju je prikazivao u najboljim godinama.

Četiri milijuna ljudi slavi zlato

Podsjećamo, Argentina je pobjedom na penale protiv Francuske došla do titule prvaka svijeta, prve nakon 36 godina čekanja, čim je prva zvijezda ove reprezentacije Lionel Messi potvrdio status najboljeg igrača u historiji, osvojivši tako i posljednji trofej koji mu je nedostajao.

Od nedjelje, kada su pobijedili Francusku, Argentinci slave osvajanje titule, a primjera radi, tijekom jučerašnje proslave, na ulicama Buenos Airesa je bilo više od četiri milijuna ljudi.