Kylian Mbappe igra, postiže golove, PSG za sada drži prvo mjesto u domaćem prvenstvu, ima bod više od senzacije zvane Lorient, u Ligi prvaka su također za sada stvari pod kontrolom, međutim "unutra" je situacija daleko od idealne. Na primjeru PSG se potvrđuje još jednom koliko teško funkcioniraju velike zvijezde zajedno. Kako sada stvari stoje jedna od tih zvijezda je čvrsto odlučila dići sidro.

Kylian Mbappe odlučan je u namjeri da što prije napusti PSG. Francuski napadač od čelnika kluba je zatražio transfer već u zimskom prijelaznom roku.

Problem će predstavljati odšteta koja je nevjerojatna - 400 milijuna eura. Barem tako prenose pojedini mediji. Odmah se automatizmom postavlja pitanje, tko je spreman riskirati, istresti kesu onako baš do kraja. Čini se da Real jeste.

Španjolci tvrde da je madridski Real ipak taj iako ih je francuski napadač ovog ljeta izigrao te pregovore s 'kraljevima' iskoristio kako bi si digao cijenu i na kraju potpisao za PSG. Realno, Real je i dalje zainteresiran, na Mbappea gledaju kao na višegodišnji projekt, spremni su riskirati 400 milijuna eura iako će pregovorima tu odštetu pokušati smanjiti.