Francuski nogometaš Kylian Mbappe izjavio je u ponedjeljak da "može zamisliti" razočaranje Real Madrida nakon što je ipak potpisao produljenje ugovora s Paris St Germainom, dodajući da će navijati za Kraljevski klub u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola.

Zadnjih dana mediji su bili prepuni napisa o prelasku Mbappea u Real Madrid kada mu istekne ugovor s PSG-om na kraju sezone, ali on je ipak u subotu potpisao produljenje ugovora s PSG-om do 2025. godine.

LaLiga je ljutito reagirala na Mbappeovo produženje ugovora, rekavši da će podnijeti žalbu upravnom tijelu europskog nogometa UEFA-i i da nova ponuda PSG-a "napada ekonomsku stabilnost" europskog nogometa.

Real je i prošle godine imao odbijenicu od Mbappea, prenosi Hina.

Mbappe je zahvalio Realu i njihovom predsjedniku Florentinu Perezu na interesu za njegov potpis.

"Svjestan sam šanse i privilegije koju sam imao da me takva institucija poželi. Mogu zamisliti njihovo razočaranje", napisao je 23-godišnji Mbpape na Twitteru.

"Bit ću njihov najveći navijač u finalu Lige prvaka u Parizu."

Mbappe, koji je ove sezone postigao 39 golova i upisao pružio 26 asistencija za PSG u svim natjecanjima, smatra da može "nastaviti rasti" u klubu.

"Uvjeren sam da mogu nastaviti rasti ovdje, u klubu koji ulaže sva sredstva da dođe do vrha", rekao je Mbappe. "Jako sam sretan što se mogu nastaviti razvijati u Francuskoj..."