Dvoboj Hajduka i Rijeke završio je 1:1 što niti jednoj niti drugoj momčadi nije pretjerano odgovaralo, a domaći navijači bili su posebno nezadovoljni pa je dvoboj prekinut zbog bakljade, ali i utrčavanja maskiranog huligana...
Hajduk i Rijeka odigrali su vrući derbi u kojem sudac Zebec nije imao laki posao. Vrlo dobro je sudio u prvom poluvremenu, ali u drugom je bilo nekoliko spornih situacija, da bi na kraju dao penal Rijeci nakon prekršaja Nižića nad Andrijaševićem, a ranije nije Hajduku u sličnoj situaciji.

Jesu li sve odluke glavnog suca i njegovih pomoćnika bile ispravne analizirat će se sljedećih dana, ali domaći navijači nisu bili impresionirani viđenim pa je susret dvaput prekidan, prenio je tportal.

Prvi se put radilo o bakljadi, što je već standardan izgred na splitskom stadionu, a onda se u sudačkoj nadoknadi dogodilo nešto neobično. Naime, maskirani navijač utrčao je u teren i to potpuno nesmetano, bez ikakve intervencije zaštitarskih službi. Zatim je krenuo prema Zebecu i nešto mu dovikivao, a onda kad su se suci razbježali prema centru, samo se okrenuo prema publici, dobio njihovu potporu i u društvu zaštitara mirno napustio teren.