Marko Bošnjak, dječak ih naše Rame, koji je oduševio svojim nastupima u natjecanju „Pinkove zvjezdice“ izvedbama hitova poznatih svjetskih glazbenika i odlukama stručnog žirija, dospio je u samu završnicu ovog natjecanja.

Žiri je završio svoj posao. U polufinalu, finalu i superfinalu odlučuju gledatelji slanjem SMS poruke. Želite li podržati Marka, za njega možete glasovati na broj 091 514 402, pošaljite poruku u kojoj ćete napisati Markov redni broj 17.

Glasovati možete svaki dan, neograničen broj puta. Svakog petka  iz natjecanja će ispadati po dva natjecatelja koja budu imali najmanji broj glasova publike.

Naš Marko je dva koraka do Superfinala.

Sigurni smo da će Marko i ovoga petka (večeras) dati sve od sebe da se za još jedan korak približi do superfinala, ali kako smo već nekoliko puta ponovili više nije samo do Marka i do nas je!

Marko večeras neće biti sam, stiže potpora iz Rame

U pokušaju da se približi samo korak do superfinala Marko neće biti sam. Uz njegove najbliže, večeras će Marka bodriti i prijatelji. Naime, jutros je iz Prozora put Beograda krenuo autobus s Markovim navijačima.

Opremljeni transparentima potpore, ova grupa Markovih navijača biti će uz njega večeras u emisiji koja se emitira uživo s početkom u 21 sat. Navijači i Markova obitelj zahvaljuju se općini Prozor-Rama koja je osigurala sve potrebno za ovo putovanje.

Navijačima želimo sretan put do Beograda a Marku prolaz dalje!