Kapetan NK Široki Brijeg Marijan Ćavar produžio je suradnju s klubom do 2025. godine.

''Jako sam sretan što sam potpisao novi ugovor. Sve do sada je bilo korektno od strane kluba prema meni i u onim trenutcima kada nije išlo dobro i u ovim sada trenutcima kada je bolja situacija. Uspjeli smo postići dogovor i potpisao sam ugovor na još dvije godine. Nadam se da će sljedeće razdoblje biti uspješno za mene i za klub, i da ćemo se radovati nekim novim pobjedama i da ćemo ispuniti ciljeve'', kazao je Ćavar na konferenciji za novinare.

25-godišnji veznjak na Pecaru je došao 2021. godine i od tada je upisao 50 nastupa za Široki Brijeg.

''Nisam znao da sam već došao do pedesetog nastupa u dresu Širokog Brijega i to je nekako brzo prošlo. Drago mi je zbog toga i zbog pobjede koju smo ostvarili u Posušju. Kada je riječ o kapetanskoj traci, onda mogu reći da u našoj momčadi ima još igrača koji zaslužuju nositi kapetansku traku. Meni je čast što sam izabran za kapetana, ali prije svega gledam učinak momčadi. Za sada nam dobro ide i sretan sam zbog toga'', rekao je Ćavar.

Potvrdio je kako je njegova ozljeda zgloba sanirana i da je spreman za nove utakmice.

''Ulazak u drugi dio sezonu nije bio baš najbolji, ali tome su dosta doprinijele ozljede igrača. Ni u Posušju nam nisu bili svi igrači na raspolaganju, ali pokazali smo da možemo odigrati borbenu i kvalitetnu utakmicu. Teško je predviđati rezultate u budućnosti, ali možemo obećati da ćemo se boriti i dati u svakoj utakmici svoj maksimum'', dodao je Ćavar.

Direktor kluba Josip Bevanda izrazio je zadovoljstvo produženjem suradnje s kapetanom Ćavarom.

''Presretni smo što smo s našim kapetanom Marijanom Ćavarom završili taj potpis ugovora. Sigurno da ćemo pokušati osigurati sve ono što sportska struka na čelu s trenerom Ivicom Barbarićem bude tražila od nas. Nadam se da će ovo kapetanu Ćavaru biti poticaj u predvođenju momčadi i poticaj za nove igrače da i oni učine isto. Nadam se da će sve ovo biti poticaj i ostalim igračima da i oni produže ugovor sa Širokim Brijegom. Sve snage sada trebamo usmjeriti k tome da izborimo plasman u Europu'', rekao je Bevanda.

Bljesak.info