U Rumbocima je otvoren salon za fizikalnu terapiju u vlasništvu Marije Džolan, magistrice fizijatrije. U ponudi ima različite vrste masaža poput masaže dubokog tkiva, medicinske masaže, te opuštajuće i sportske masaže. Poticaj i podrška za otvaranje ovog salona bilo je Marijino dvogodišnje iskustvo rada na moru, te je uz pomoć i poticaj šefa prihvatila ideju i otvorila sama svoj salon.

U dvogodišnjem radu na moru pokazala se kao izvrsna maserka te je motivaciju dobila i od svoga šefa. Već od prosinca prošle godine započela je ovim poslom.

O potrebama dolaska na masaže, ističe Marija: „Mnogi dolaze zbog boli, a naša sredina je takva da ljudi ne znaju što je masaža i koliko godi tijelu pa je sebi i ne znaju priuštiti.“



Marija se vidi u ovom poslu; voli raditi s ljudima. „Kad se netko osjeća bolje poslije masaže, to mi je gušt i pohvala“ - kaže Marija. Najveća podrška su joj roditelji.

Prisjeća se i vremena studiranja: „Na fakultetu je bilo dosta zahtjevnih predmeta, no sve se može kad se uči i radi, kad si uporan.“

Mariji čestitamo na otvaranju salona, želimo da ima toliko posla da ne razmišlja o odlasku.

Za sve informacije o dogovoru oko masaža i terapija možete se javiti na broj mob. 063 / 734 - 524

Potražite Mariju i doživite osobno kvalitetu opuštanja uz masažu.

Božana Nikolić / www.rama-prozor.info