Sinoć su odigrani susreti grupne faze Lige prvaka skupina A, B, C i D. U najzanimljivijem susretu večeri onom između Chelsea i Rome gledatelji su mogli uživati u kvalitetnom nogometu i u pregršt lijepih nogometnih poteza. Na samom početku susreta u 5.minuti Alvaro Morata dolazi u odličnu poziciju, ali šutira točno u Alissona. Roma je prvi put zaprijetila tri minute kasnije kada je sjajno šutirao Perotti, ali je njegov udarac završio iznad grede. Međutim domaćini su prvi stigli do pogotka i to u 11.minuti preko Brazilca Davida Luiza koji je sjajno pogodio donji desni kut s udaljenosti od dvadesetak metara. Momčad iz Londona je mogla i udvostručiti svoju prednost, ali udarac Edena Hazarda iz 21.minute odlazi za malo pored vratnice.

Radja Nainggolan je u 31.minuti u situaciji jedan na jedan s golmanom loše šutirao, a spreman je bio Courtois i lako je obranio pokušaj svoga sunarodnjaka. Roma se razigrala, ali nisu uspjevali postići pogodak, a dobru priliku je propustio Perotti u 35.minuti kada njegov udarac brani dobro postavljeni Courtois. Kada gosti nisu iskoristili svoje prilike domaćini su odlučili kazniti goste s novim pogotkom, a strijelac je bio Eden Hazard u 37.minuti nakon što je pogodio na odbijenu loptu. Ipak Roma pred kraj prvog dijela uspjeva smanjiti zaostatak na 2:1, a pogodio je Kolarov uz pomoć braniča Chelsea. Prvo poluvrijeme je završeno s 2:1 u korist Chelsea koji je bio znatno kvalitetniji, ali je Roma kontrolirala igru posjedom lopte u nogama.

U nastavku su susreta momčadi nastavile s još boljom i kvalitetnijom igrom. Prva ozbiljnija prilika u nastavku zbila se u 60.minuti kada je Gerson šutirao glavom, ali je lopta završila iznad prečke. Tri minute kasnije Courtois je ponovno morao spašavati Chelsea nakon što je Perotti sjajno šutirao s ruba šesnaesterca. Međutim Roma je ipak stigla do pogotka minutu kasnije kada je Federico Fazio sjajno uposlio Edina Džeku koji je sjajnim volej udarcem savladao Courtoisa i promijenio rezultat na 2:2. Šest minuta kasnije Roma je potpuno preokrenula rezultat nakon što je ponovno pogodio Džeko, ovoga puta glavom na asistenciju Kolarova, a rezultat je u tom trenutku glasio 2:3.

Rezultat na semaforu nije dugo ostao nepromijenjen jer je Chelsea preko Edena Hazarda pogodio u 75.minuti. Belgijac je zabio svoj drugi pogodak ne večeranšnjem susretu, a drugi pogodak je postigao sjajnim udarcem glavom u donji lijevi kut pored Alissona. U 82.minuti susreta Edin Džeko je mogao postići hattrick, ali njegov udarac glavom dolazi pored gola. Do kraja susreta nije bilo previše uzbuđenja, a momčadi su upisale podjelu bodova. Chelsea je nakon ovoga susreta prvi sa 7 bodova, dok je Roma druga s 5. Atletico Madrid se nalazi na trećem mjestu s 2 boda, a Qarabag je posljednji s jednim bodom.

Večeras je u Ligi prvaka oboren i rekord najmlađeg prvotimca, a oboren je od strane Mile Svilara, belgijskog golmana koji je nastupio za momčad Benfice, ali se nije naročito proslavio jer je primio i više nego smiješan pogodak. Rekord je do sada držao legendarni Iker Casillas kada je nastupio u dresu Real Madrida. Također momčad CSKA Moksve je primila bar po jedan pogodak već 43 susreta u najelitnijem nogometnom klupskom natjecanju. Vrijedi istaknuti da je Mario Mandžukić pogodio za slavlje „Stare dame" u Torinu.

Ostali rezultati:

Qarabag – Atletico Madrid 0:0

Anderlecht – PSG 0:4

Barcelona – Olympiakos 3:1

Bayern – Celtic 3:0

Benfica – Manchester United 0:1

CSKA Moskva – Basel 0:2

Juventus – Sporting 2:1