Dinamo je ispao iz Europa lige! Momčad Zorana Mamića doživjela je debakl na gostovanju u Rumunjskoj kod Astre, koja je s 1:0 ponizila hrvatske prvake.

"Nažalost, nismo bili dobri. Nastavili smo seriju koju smo imali prije pauze. Nismo podigli razinu igre i forme. Astra je zasluženo pobijedila. Previše smo griješili", rekao je trener Dinama.

"Prvo poluvrijeme imali smo bolju kontrolu igre, ali nismo iskoristili neke prilike koje smo imali. Previše smo igrali preko bokova, nismo imali dubinski pas, čvrstu loptu u dubinu i to nam je nedostajalo".

Ipak je kriza...

Još početkom studenog Mamić je tvrdio kako je "ovo najbolji Dinamo u posljednih 10 godina" i uvjeravao je javnost kako nema govora o krizi. Nakon sramotnog poraza od Astre, Mamić je morao priznati...

"Očito je da je kriza u momčadi i da nismo u dobroj formi. To je nešto što se dogodi. Moramo tražiti načine da izađemo iz krize. Ne smijemo zaboraviti ovakve poraze, ovo je strašno što se dogodilo večeras. Pogotovo ako uzmemo u obzir rezultat u Glasgowu", rekao je Zoran Mamić.

"Rijeka nam opasno puše za vratom"

Dinamo u posljednjem kolu Europa lige dočekuje Celtic, a Mamić se nada da će njegova ekipa do tada podignuti formu.

"To je utakmica koja nam donosi koeficijent, sitan novac, zadovoljstvo... Međutim, ostaje vrlo gorak okus nakon ove utakmice. Moramo podignuti formu, jer nas čekaju još četiri utakmice u HNL-u, a Rijeka nam opasno puše za vratom", zaključio je trener Modrih.

HINA