Veliko finale glazbeno-zabavnog natjecanja “Čapljina traži zvijezdu 2016.” pretvorilo se u pravu večer glazbenih zvijezda.

Uz natjecatelje koji su izborili veliko finale ovog sedmog po redu natjecanja, još jedna, i to velika zvijezda večeri, bio je mali Marko Bošnjak, sada već veliko pjevačko ime u cijeloj regiji koje svojim glasom i nastupima ne samo oduševljava publiku već mnoge i tjera na plač od uzbuđenosti kada se čuje njegov glas.

“Ramski slavuj”

Tako je ovaj “slavuj iz Rame” već po svom izlasku na pozornicu izazvao pravi metež među svojim obožavateljima koji su se dobro naguravali kako bi došli do autograma ili fotke svog mladog idola.

Sve je to nekako pozitivno uticalo i na ukupno osam natjecatelja koji su se borili za naslov nove čapljinske zvijezde pri čemu su publika i stručni žiri, u kojem je bio i Marko Bošnjak, mogli slušati po dvije njihove skladbe, a sve po osobnom izboru.

Nakon nedavne polufinalne večeri ovog natjecanja, otvoreno je glasovanje preko Facebooka, a svoj komentar i ocjene davao je spomenuti stručni žiri.

Naravno, tu su bili i glasovi publike koja je mogla glasovati preko posebnih glasačkih listića, i to tijekom polufinalne, ali i velikog finala ovog glazbenog showa.

Naslov nove čapljinske zvijezde, po ocjenama žirija, pripao je mladoj Mariji Kiridžiji iz Metkovića kojoj je, uz posebnu drvenu skulpturu vezanu uz ovo natjecanje, pripala i novčana nagrada od tisuću konvertibilnih maraka.

Prvo mjesto po glasovima publike osvojila je Valentina Jakiša, a za scenski nastup Marija Previšić.

Nova iznenađenja

Obje su dobile novčane nagrade u iznosu od po 300 KM

Naravno, ukupna pobjednica Marija Kiridžija nije gotovo mogla ni govoriti od prevelikog uzbuđenja i pobjede na ovom sada već jako poznatom i popularnom glazbeno-zabavnom natjecanju koje pod pokroviteljstvom Ureda načelnika općine Čapljina uspješno organizira kulturna institucija - čapljinska Akademija.

Stoga se uime organizatora obratio fra Mile Vlašić te zahvalio svim natjecateljima i onima koji su potpomogli ovo natjecanje te obećao kako će sljedeća izdanja donijeti i neka nova iznenađenja.

Uime pokrovitelja natjecanja “Čapljina traži zvijezdu” brojnoj publici obratio se profesor Željko Bonić, pomoćnik načelnika općine Čapljina, za društvene djelatnosti.• (vecernji.ba)