Dejan Lovren odigrao je niz loših utakmica za Liverpool. Ali, jučerašnja protiv Tottenhama, kada je u derbiju 9. kola Premier League zamijenjen nakon samo pola sata i krivice za dva gola suparnika, definitivno je najgora.

Tottenham je pobijedio 4:1 i Liverpool je tako i ove godine rano izbačen iz utrke za naslov. Već sada za vodećim Manchester Cityjem zaostaje čak 12 bodova i Redsi mogu biti sretni ako do kraja sezone uhvate mjesto koje vodi u Ligu prvaka.
 
Kao što je Index.hr ranije pisao, Lovren je skrivio je dva gola u prvih 12 minuta. Kane je u 4. minuti zabio za vodstvo Tottenhama nakon što je Lovren pogrešno procijenio visoku loptu Trippiera, a u 12. minuti, novo Lovrenovo pomračenje. Lloris, vratar Spursa, rukom je bacio loptu u kontru, a Lovren je gotovo na centru promašio loptu nakon čega je Kane jurnuo po krilu, ubacio u kazneni prostor, gdje je Son Heung-Min poentirao za 2:0.
 
Još tijekom utakmice na Lovrena su se obrušili engleski komentatori i navijači Redsa, koji se ne mogu načuditi kako tako loš i kiksevima sklon branič, može stalno igrati za jedan od najvećih klubova svijeta.

Navijači su bijes prema Lovrenu i sprdnje na njegov račun pokazivali na Twitteru i Facebooku, ali očito nije ostao pošteđen ni braničev profil na Instagramu.
 
Lovren je na pogrdne komentare ljutih navijača reagirao tako da je preuredio profil na toj društvenoj mreži. Izbrisao je ime poslodavca Liverpool FC-a, koji je do sada isticao iz biografije, profilnu fotografiju i onemogućio komentiranje ispod fotografija.

Tako je uputio jasno poruku; nakon najnovije očajne partije za Liverpool, dosta mu je tog kluba i njegovih navijača.
 
Nekome se ovo može činiti trivijalnim, kao i pisanje o tome što je Lovren promijenio na svom Instagramu. Ali, to će pomisliti samo neupućeni u "draži" modernog nogometa.
 
Nogometnim zvijezdama današnjice održavanje njihovog Instagram profila jednako je važno poput brige o tetovažama, frizuri i nakitu. A to koga tamo počinju ili prestaju pratiti, u pravilu je pokazatelj da iz nekog kluba odlaze/dolaze i s kojim su se suigračem posvađali.
 
Instagram je inače društvena mreža za hvalisanje fotografijama, koja je donedavno bila većinski "ženska", da bi je logično prigrlili suvremeni feminizirani nogometaši.
 
To je mjesto kojem i Lovren posvećuje dužnu pažnju i gdje njegove aktivnosti prati preko 800 tisuća fanova. Zato su navijači Redsa odmah primijetili velike promijene na njegovom profilu.