Zabrinutost se širi među navijačkim krugovima Hajduka. Nakon poraza 1:2 od Lokomotive na Poljudu šampionske su ambicije dobrano ugrožene, Rijeka je odmakla na četiri boda, a "bijelima" slijedi i gostovanje na Rujevici.

Dvoboj s Lokomotivom imao je i niz dramatičnih situacija, a jedna od njih bila je i obračun Marka Livaje s Robertom Mudražijom koji je zabio dva gola, prenosi Slobodna Dalmacija.

Livaja izgubio živce

Igrala se 26. minuta, na centaršut iz kornera na drugu stativu u prazno je otišao Lučić, Čop glavom vratio u sredinu, a Mudražija s dva metra zabio za vodstvo Lokomotive. Mudražija je žestoko proslavio gol zbog čega je Marko Livaja sasvim izgubio živce.

Došlo je do naguravanja, Mudražija je pao na travnjak, stvorila se velika gužva, ali na kraju sudac Igor Pajač nije sankcionirao ovaj sukob.

Iskoristio vrijeme da ohladi glavu

S obzirom na to da idućeg vikenda nema utakmica domaće lige zbog reprezentativne pauze, Livaja je iskoristio to vrijeme da malo "ohladi glavu".

Njegova se Iris pohvalila fotografijama iz Atene. Tamo je više od tri sezone Marko nosio dres AEK-a te stekao odličnu reputaciju, ali i niz prijatelja. Jedan od njih je Anel Šabanadžović s kojim su se Iris i Marko družili u Ateni.