Nastavlja se kriza njemačkog nogometnog prvaka Bayerna. Bavarci su u susretu 7. kola Bundeslige odigrali 2:2 protiv berlinske Herthe produživši niz bez pobjede na tri susreta.
 
Nakon domaćeg remija protiv Wolfsburga (2:2) i poraza u Ligi prvaka od PSG-a (0:3), Bayern je u Berlinu odigrao 2:2 protiv Herthe.
 
Baš kao i u susretu protiv Wolfsburga, Bayern je vodio 2:0, a potom sve prosuo primivši dva gola. Dodatan problem Bavarcima predstavlja ozljeda Francka Riberyja koji je ozlijedio koljeno i strahuje se od duže pauze, a neki kažu da je i karijera Francuzu dovedena pod znak pitanja.
 

Legendarno krilo Bayerna u 62. minuti utakmice srušio se na travnjak stadiona u Berlinu. Francuza nitko nije dotaknuo već je koljeno samo propalo nakon što je nagazio stopalom na loptu. Dok je ležao na travi Ribery je vrištao, a prve informacije kažu da su Francuzu izgleda otišli ligamenti koljena.

Ribery, koji je nakon fantastično odigranog SP u Njemačkoj 2006. stigao u Munchen, u posljednjih nekoliko godina više je na rehabilitaciji nego što igra, a nakon ove ozljede mnogi su uvjereni kako je karijera 34-godišnjaka gotova.