Nekadašnji nizozemski nogometni reprezentativac Aarjen Robben ne zna hoće li u ovoj sezoni ponovno zaigrati za Bayern s kojim ga ugovor veže do kraja lipnja, jer se još uvijek nije oporavio od ozljede mišića, zbog koje je izvan terena već gotovo pet mjeseci.

"Sumnjam, odnosno nisam uvjeren da ću ove sezone moći ponovno zaigrati za Bayern", izjavio je za njemački Sky Sports 35-godišnji krilni igrač koji je posljednjih deset godina proveo u bavarskom divu, a posljednji nastup je imao još u studenom u Ligi prvaka, kad je s dva pogotka pomogao Bayernu u uvjerljivoj pobjedi (5-1) protiv Benfice, piše Hina.

"Frustrirajuće je kad ne znate točno što vam je", rekao je Robben koji je u ožujku ponovno počeo trenirati, ali je morao prekinuti kad se bol u nozi ponovno pojavila.

Robben je seniorsku karijeru započeo 2000. u Groningenu iz kojeg je nakon dvije sezone prešao u PSV, s kojim je osvojio naslov prvaka Nizozemske (2003.). Nakon dvije sezone u Eindhovenu, prešao je u londonski Chelsea, gdje je ostao do 2007. godine i osvojio dva naslova prvaka Nizozemske. Potom je preselio u Real Madrid, gdje je sudjelovao u osvajanju naslova prvaka Španjolske 2008., da bi od 2009. navukao Bayernov dres s brojem 10 koji je zadržao sljedećih deset godina. S 'Bavarcima' je sedam puta bio prvak Njemačke, četiri puta osvojio njemački Kup, a 2013. trijumfirao i u Ligi prvaka.

Upitan hoće li sljedeće sezone potražiti novi klub, Robben je bio neodređen.

"Još ne znam. Kontakata je bilo s nekim klubovima, ali prvo želim početi normalno trenirati."