Voditelj aukcija iz popularnog showa Skladišni ratovi otkrio je kako je za 500 dolara prodao skladište u kojem se skrivalo 7,5 milijuna dolara u gotovini.

Dan Dotson i njegova supruga Laura rekli su za The Blast kako im je nepoznata žena prišla na jednoj od aukcija prošli tjedan i rekla im o višemilijunskom otkriću.

"Prišla mi je i rekla da njezin suprug radi s tipom koji je kupio skladište za 500 dolara i unutra pronašao sef", rekao je Dotson. Dodala je kako je novi vlasnik skladišta, koji nije identificiran, odnio sef kod bravara koji ga je otvorio i unutra pronašao 7,5 milijuna dolara, prenosi Radio Sarajevo.

Stvari su se zakomplicirale kad su novog vlasnika kontaktirali odvjetnici koji predstavljaju bivše vlasnike i ponudili 600 tisuća dolara nagrade u zamjenu za pronađeni novac. Novi vlasnik odbio je ponudu, no nagodio se na 1,2 milijuna dolara, dok je ostalih 6,3 milijuna vratio.

Dotsonov kolega Rene Nezhoda, vlasnik dućana Thrift Store, izjavio je kako je novac najvjerojatnije povezan s mafijom ili narkokartelom. "Pronađete li takav novac, vjerojatno postoji razlog zbog čega nije u banci", rekao je.