Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko neretvanske županije, registrirano je 14 prijava ( na području Mostara 5, na području Konjica 3, na području Jablanice 1, na području Prozora 1, na području Čapljine 1 i na području Čitluka 3). Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 3  prekršaja i to na području Mostara 1 i na području Konjica 2.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirane su 3  prometne nezgode i to na području Mostara 1, na području Čapljine 1 i na području Konjica 1 u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Dana 26. prosinca 2016.godine oko 16,00 sati u PS Čitluk obratio se P.V.(1979) i prijavio da mu je od strane NN osobe otuđeno vozilo marke „BMW X5“ dok se nalazilo parkirano ispred njegove kuće. Odmah su o svemu upoznate policijske patrole na terenu te je izvršena blokada prometnica  iz pravca Čitluka. Ubrzo je traženo vozilo primijećeno  na djelu ceste Varda-Rodoč te su policijske patrole odmah blokirale prometnicu. Zbog izbjegavanja blokade i neprilagođene brzine vozilo „BMW X5“ je skliznulo s ceste i prevrnulo se. U vozilu je zatečena osoba O.M. (1985) koji je lišena slobode i nad njim će  biti izvršena kriminalistička obrada a o svemu je upoznat tužitelj.

Kako se neslužbeno doznaje, osoba inicijala O.M. je iz Ilidže kod Sarajeva.

Brotnjo.info