Istaknuo je kako je čak osam puta odbio pjevati pjevati na Sanaderovu ponudu. Isto tako, Kovač je naglasio, da ako je krao, onda to treba i dokazate te da se čovjeka ne može okriviti bez ikakvih dokaza.

- Jesi li zadovoljan predsjedniče - pitao je Mišo Kovač Sanadera nakon što je završio sa svjedočenjem, na što se Sanader nasmijao.

Mišo je svjedočio 15 minuta, a sutkinja ga je po 10 puta pitala isto pitanje prije nego bi odgovorio.

- Pjevao sam 2007. godine za HDZ. Ugovor mi je potpisao Jarnjak. Bio sam plaćen, plaćeni su mi i putni troškovi i dnevnice. Za HDZ sam pjevao zbog mog sina Edija koji je bio član HDZ-a od 1990. godine. Povrh ugovora nisam dobio nikakav novac. Barišića sam upoznao preko Sanadera. Barišić je bio njegov najveći sluga. Prodao sam 200 milijuna ploča i 300 godina me nitko neće skinuti. A sada ću reći nešto o Sanaderu - rekao je Mišo nakon čega mu je sutkinja Čalić prekinula i zahvalila mu na dolasku.

Tijekom svjedočenja Mišo se ustajao i prilazio odvjetnicima i Sanaderu jer jako loše čuje.

Nakon Miše na klupu za svjedoke sjeo je fratar Slaven Milanović Litre, svjedočit će i Martin Raguž, čelnik bosanskohercegovačkog HDZ-a 1990, te Božo Ljubić. Svjedočit bi trebala i Anita Lončar Papeš.

Sanadera i ostale optužene tereti se da su iz državnih tvrtki i institucija izvukli 70-ak milijuna kuna preko marketinške agencije Fimi Media.