U nedjelju, 4. listopada 2015., u Gradskoj sportskoj dvorani u Prozoru odigrane su košarkaške utakmice između HŽKK „Rama“ i ŽKK „Posušje“

HŽKK "Rama" : ŽKK "Posušje"  (seniorke) 53 : 72

HŽKK "RAMA":; M. Burić, A. Knežević 4, Bilić 4, Uložnik, Mia Tomić 22, I. Burić, Tea Bošnjak 23, Šarčević, Ćališ, Drežnjak, Begić, Petrović.
Trice: Mia Tomić 1    

HŽKK "Rama" : ŽKK "Posušje" (pred kadetkinje) 26 : 61

HŽKK "RAMA": L. Tadić 2, I. Dragić 5, M. Tadić, Ćališ 8, Šekelja, M. Burić 4, Mia Tomić 5, Franjušić 2, Radić, Mat. Tomić, Šimunović, Škarica, Marić, M. Dragić   
Trice: I. Dragić 1

HŽKK "Rama" : ŽKK "Posušje" (škola košarke) 12 : 14

Košarkašice HŽKK "Rama", koje su sa pripremama krenule prije petnaest dana, odigrale su svoju prvu pripremnu utakmicu za nastupajuću sezonu 2015./2016.

U goste su im stigle košarkašice iz Posušja koje se natječu u regionalnoj Jadranskoj ligi i već naredni vikend u prvom kolu gostuju u Sloveniji. Prvi dio susreta naše košarkašice su dominirale i bile čak i u prednosti da bi, kako je susret odmicao, ponestajalo snage i košarkašice ŽKK "Posušja" uvjerljivo su stigle do pobjede.

Drugi susret naše košarkašice su izgubile s još uvjerljivijom razlikom zbog umora glavnih igračica koje su nastupale za seniorski sastav, tako da su prigodu dobile ostale igračice.

Na kraju nedjeljnog druženja snage su odmjerile i polaznice "Škole košarke" gdje su u posljednjim sekundama gošće došle do pobjede.

Ostaje nam samo da poželimo sreću gošćama iz Posušja u Ljubljani a našim košarkašicama da se što bolje pripreme za narednu sezonu u kojoj će se ponovno natjecati u "Ligi mladih košarkaša SBK/Ž".
 
Željko Petrović