Gradska sportska dvorana u Prozoru bila je prepuna gledatelja koji su pratili posljednji susret HKK Rame u okviru regularnog dijela sezone lige KS Herceg Bosne. Košarka se tako vratila u Ramu jer nazočnost velikog broja gledatelja to potvrđuje ali tome treba dodati da je zanimanje bilo ogromno i putem medija, jer za samo 24h YouTube kanal „Sport Hercegovina“ je postavio osobni rekord od preko tri tisuća pregleda. Objave o utakmici na niz portala kao i na  Rama-Prozor.info bilježe također veliko zanimanje.

Iduće 2024. godine će biti punih 30. godina otkako postoji športski kolektiv HKK Rama i kada promatramo s ove distance proteklo razdoblje onda teško bi bilo pobrojati sve te uspjehe kluba, od najmlađi do seniora i veterana. A kada dodamo tome uspješnu organizaciju svih 20. turnira „Streetball Rama“ i ogromno zalaganje samih igrača te članova vodstva kluba oko niza aktivnosti, od samog treninga do putovanja i organizacije utakmica, onda s pravom možemo reći da je košarka svih proteklih godina postojala i bila tu u Rami.

Da, ove godine napravljen je mali iskorak povratkom seniorskog tima i baš zbog toga je se vratilo ogromno zanimanje za košarku. Valjda je sada svima jasno da klub bez seniorskog tima „kao da i ne postoji“. Naravno za to je potrebna iznimna pomoć i podrška pokrovitelja, pa s toga svi Vi koji ste na bilo koji način pomogli HKK Rama da uopće postoji i normalno funkcionira HVALA!

Koristimo ovu prigodu da službeno najavimo utakmicu poluzavršnice doigravanja za prvaka lige KS Herceg Bosne, HKK Rama-HKK Grude u nedjelju, 19.03.2023.god. u GS dvorani u Prozoru od  18:30h.

HKK Rama