U sljedeća četiri dana u Bosni i Hercegovini očekuje se tmurno vrijeme uz pad temperatura, pretežno oblačno vrijeme i kišu.

Kako je priopćeno iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas prije podne ćer biti pretežno oblačno vrijeme, a lokalno može pasti malo kiše. U drugoj polovici dana doći će do postepenog smanjenja oblačnosti.

Pretežno oblačno će se veći dio dana zadržati u Hercegovini i istočnim područjima Bosne. Vjetar će biti slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka će biti većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18 stupnjeva

U petak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne u Bosni se očekuje dosta magle i niske naoblake. Vjetar će biti slab južnog smjera, a jačanje juga očekuje se tijekom noći na subotu. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 2 i 6, na jugu zemlje do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18 stupnjeva.

U subotu se očekuje novo naoblačenje i više padalina u Hercegovini, dok će u ostatku zemlje povremeno padati slaba kiša. Vjetar će biti umjerene jačine južnog smjera, povremeno s jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 4 i 9, na jugu zemlje do 13 . Najviša dnevna temperatura uglavnom će biti između 12 i 17 stupnjeva.

U nedjelju nas opet očekuje oblačno vrijeme. U Bosni uz slabu kišu i opet sa više padalina u Hercegovini. Puhat će vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 3 i 7, na jugu zemlje do 11 , a najviša dnevna uglavnom između 9 i 15 stupnjeva.